JENSENs RADIO & TV-SERVICE HÖNÖ

Heinövägen 84, 430 91 Hönö

Tel 031-969673, 010-20 99 151 , Fax 031-968573

OBS! Nytt mobilnummer : 0703-528823

(Det gamla mobilnumret funkar ett år till)

tvjensen@swipnet.se

Vår huvudsakliga inriktning är att reparera elektronikutrustning så om du behöver ha något lagat det bara att höra av dig!

Exempel på grunkor vi lagar:

Radio, Tv, Video, Satellitmottagare, Kassettdäck, Cd-spelare, Förstärkare, Databildskärmar, Orkesteranläggningar, Mobiltelefoner, Bilstereo, Vhf-telefoner, Komradio, Med mera, Med mera.

Kort sagt, och även vårt motto:

VI LAGAR ALLT SOM HÖRS & SYNS!

Alla reparationer sker så långt det är möjligt på komponentnivå!

("Kortbytare" är ett skällsord i branchen!)


Här kommer litet info från våra sponsorer...

Är du sugen på en parabolantenn?

Jensens Radio & Tv- Service På Hönö kan genom sitt samarbete med en av Västsveriges mest erfarna och rutinerade leverantör/grossist erbjuda dig precis vad du önskar i parabolväg, allt ifrån ett enkelt Nordenpaket till den mest avancerade skräddarsydda anläggningen du kan tänka dig!


Exempel på de av oss saluförda fabrikaten:

Nokias satellitmottagare 8003 cs (även kallad Mac-5) är en av de bästa som idag finns att tillgå i marknaden för rimligt pris. Den är oerhört användarvänlig med sitt lättmanövrerade menysystem där du får upp en lista på tv-rutan med alla de programmerade kanalerna. Peka ut namnet på den kanal du vill se av de från fabriken förprogrammerade, och tryck på OK-knappen så har du bild. Lätt som en plätt eller hur? Sen har vi ju det här med att programbolagen byter frekvenser, nya kanaler kommer till och så vidare, nå hur lätt som helst här: Den programmerar om sig själv!!!


Vi saluför även hela Triax sortiment av såväl kompletta parabolpaket, såväl som lösa paraboltallrikar, satellitmottagare, antenner & förstärkare för vanlig marksänd tv m.m., m.m.


Vi utför hemtagningstjänst för Philips kvalitetsprodukter inom Radio, Tv, Stereo, Satellit m.m.

29 PT 632a

VR 666

Fri hemleverans & installation ingår givetvis & detta till ett pris som ligger på samma nivå eller mycket nära prisnivån hos storvaruhusen i stan!

Ta dig gärna en tur till Philipsfabriken i Holland & kolla in deras sortiment

Till Philips


Givetvis är vi också försäljningsagent för viasats programkort och abonnemang för din parabol!

TA EN TUR TILL VIASAT


Till Jensens parabol & Satellitsida

Tillbaka till Jensens startsida