vatten3.gif
1
TIPS OCH FAKTA!

Fler och fler har upptäckt det lilla stycke natur och liv som man kan tillföra trädgården med lite vatten. Att på nära håll få följa årstidernas växlingar är ett privilegium som alla trädgårdägare har. Ingenstans är de här förändringarna så tydliga som i en liten damm.

bild1a Varje trädgård, oavsett storlek, har plats för lite vatten i någon form. Det kan vara:
En biologisk damm med praktfulla växter och sprittande livliga fiskar i ett harmoniskt samspel som hälsar dig välkommen när du sitter vid dammen.
En liten vattenspegel.
Ett mindre fågelbad.
Ett mäktigt brusande vattenfall, en porlande bäck, en sprudlande fontän, ett vackert litet kärl med en blommande näckros.
Möjligheterna är oändliga, det är bara din fantasi som sätter gränserna...

Med hjälp av de nya enkla material och pumpar som kommit under senaste åren, har arbetet med att anlägga en egen liten oas blivit både billigt och roligt.
Med hjälp av din fantasi och den kunskap du får är vi säkra på att du kommer att få precis vad du önskar, och har drömt om, när det gäller vatten i trädgården. Det är naturligtvis omöjligt att berätta allt här, men jag hoppas att du kommer att få förklarat en del, så du får en bra start på den nya trädgårdsdamm, eller inspiration att förbättra din gamla.


Bygga en damm 1 * Bygga en damm 2
Första sidan

Allt material är: © ® av AQUA INTERIÖR AB ,  AQUA NAUTICA Aps
Omarbetat och inlagt av: Georg Dahl